NDK

NDK (Nigel Dennis Kayaks), eller SKUK (Sea Kayaking UK), er et av våre eldste merker. Vi er veldig stolt over relasjonen vi har hatt i snart 15 år med Nigel Dennis. De første årene kjøpte vi kajakkene fra en annen leverandør, men siden det fungerte dårlig ble det direkteimport. NDK lager ikke kajakker med kompromiss. For det første er hver kajakk håndlaget av fagfolk som har laget kajakker i veldig mange år. Her benyttes ikke vakum i støpinga, men stolte britiske håndverkstradisjoner. Dette muliggjør også ekstra tykk gelcoat der du trenger det som mest. Kajakkene er derfor litt tyngre enn noen andre merker, men det får vi igjen i styrke og ikke minst er de lettere å reparere siden det er mer å jobbe med. Vi har flere ganger vært på fabrikken. Selv om ikke fasilitetene er som mange forventer er stoltheten og fagkunnskapen hos de som lager kajakkene langt over akkurat det. 

For det andre er modellene laget med tanke på et spesifikt bruk og tilpasses derfor også i størrelser.

Prisene som ligger i nettbutikken er for en standard lay-up kajakk. De mest vanlige tilleggene er kjølstripe eller logo på fordekk. Har kajakken dette kommer det et tillegg på hhv kr. 1500,- og kr. 1200,-. Det er ikke alltid lett å bestille kajakker til lager, men vi tar ofte med utstyr på de som vi vet du som kunde vil etterspørre. Ikke minst etter en tids bruk.

Det er selvfølgelig mulig å bestille kajakker med den spec du ønsker, men vi tar normalt inn kajakker en gang i året. Evt etterbestilling er avhengig av både vår lagersituasjon og antall bestillinger. Vi må bestille ganske mange kajakker for at frakta ikke skal bli fryktelig høy og risikoen for transportskade det samme.

Vi kan NDK kajakker. Kontakt oss dersom du ønsker å spørre om noe eller få råd om den modellen som kan passe deg best.