Om oss

 
HER FINNER DU OSS:
 
Besøksadresse:
Eidvegen 666
Eidkjosen Industripark
9105 KVALØYA
 
Postadresse:
Postboks 4440
9282 TROMSØ
 
 
Når du kommer til bydelen ser du dette bygget over bukta:
 
 
 Kajakkskilt
                             
 
LITT MER OM OSS:                         

Alfa Fritid er et foretak beliggende i Tromsø og har som forretningside å være en komplett leverandør innenfor segmentet havpadling tilpasset de forhold vi padler under. Pr idag er vi nok en av tilbyderne med størst lagerført utvalg i Norge.

Vi forhandler også kanoer, telt og annet fritidsutstyr. Vi skal til enhver tid skal være best på service og veiledning. Av den grunn forhandler vi bare anerkjente merker fra høyst seriøse leverandører og du vil oppleve at kvalitet og service er viktigere for oss enn volum.

Årelang erfaring har lært oss: Kjøp utstyr som holder den bruken den er ment til!

Man finner helt sikkert mange tilsvarende av våre produkttyper til en rimeligere pris. Imidlertid er vi langt fra sikker på at man finner tilsvarende kvalitet! Vi velger konsekvent ikke å plukke ut et produkt  for å selge det til nettopris for å trekke kunder. Vi satser på at vi har riktig produkt og størrelser inne på lager når du har behov for det!

Veldig mye av vårt sortiment importerer vi direkte fra produsent for å få de beste produktene til en vettig pris. Siden vi er frittstående kan vi til enhver tid velge de produkter og den sammensetning vi ønsker. Vi er også litt stolt over at enkelte av våre konkurrenter har valgt å kopiere både vårt konsept og vareutvalg. Dette viser at vi er på rett vei!

Vi tilbyr selvfølgelig prøving av våre mest populære kajakk modeller. Ta kontakt med oss for en demonstrasjon! Vi har også tilgang til det meste av frilufts-/fiskeutstyr. Dette er for omfattende å legge ut på nettet, men ta gjerne kontakt for informasjon og et tilbud.

Ønsker du å besøke oss holder vi til i Eidkjosen Industripark, med direkte adkomst til havet. Du ser det over bukta når du kommer inn til bydelen.

Dersom ikke åpningstider er lagt ut på nettet - ring oss på 41 60 25 39. Vi tar tlf hele dagen og lurer du på noe på kvelden eller i helga så er det bare å ringe, men vær så snill ikke send oss SMS siden vår telefon er viderekoblet til den som til enhver tid kan betjene deg! 

Sms kan evt sendes til daglig leder på 91 16 98 90.


"Du kan ikke gå inn i hvilken som helst sportsbutikk å kjøpe deg kajakk, og gjør det sannsynligvis heller ikke. Det finnes få steder i Norge der det selges havkajakker. Bak disse diskene finner du folk som sjøl padler. Som er entusiastiske og ivrige, og som sjøl har padling som livsstil. For ingen går inn og kjøper en båt, - du går inn for å realisere en drøm. Derfor må en som selger havkajakker være en som også har denne drømmen.

Penger i kassa for den heldige selger, - men ansvaret? Havkajakk er ikke noe leketøy. Verken for småunger eller voksne. Derfor er det fint at kajakk ikke kan kjøpes rett over disk i en hvilken som helst sportsbutikk. Den som forhandler kajakk har et ansvar. Derfor vil forhandleren forsikre seg om at den som kjøper kajakk, virkelig skjønner hva det handler om"

Fra: Havets Vidde av Tone Toft og Bjørn Økern. S 37 og 38, Polarbjørn. Gjengitt etter tillatelse fra forfattere.